fbpx

Vi gratulerer med god innsats! Med denne utviklingen bidrar dere aktivt til å utvide kjennskapen til, og aksepten for, Boligmappa. Og med det bygger barrierer mot svart arbeid, reduserer konfliktnivået i bolighandelen samt også profilerer håndverksbedrifter og -fag som fremtidsrettede kompetansebedrifter.

Til informasjon, vi har nå aktivert mer enn 1,5 mill. boligmapper, og vi har passert 6 mill. dokumenter fra dere håndverkere! Dette er vi stolte over, og vi takker for den oppslutningen dere gir oss! Merk, til neste år skjer det mye! Bl.a. kommer det i 2021 en ny en avhendingslov, som stiller langt sterkere krav til bl.a. boligselgere, boligkjøpere samt eiendomsmeglere. Dokumentasjon blir da enda viktigere, og mange boligselgere kommer også til å kjøpe håndverkertjenester for å sikre at alt er ok før et salg.
 
Ellers, for å møte markedet og økt bruk fra våre mange hundre tusen boligeiere som aktivt bruker Boligmappa, bl.a. for å finne håndverkere, legg inn deres bedriftsprofil på kundenes boligmapper. Da øker dere sannsynligheten for gjenkjøp fra kundene. Hvordan dere gjør det kan dere se her!

Lykke til videre – vi gleder oss på deres vegne og takker for innsatsen!

Med vennlig hilsen
Alle oss i Boligmappa